TOP

Blog | 2022

door KG onder product design

Red Dot Design Award | Product Design Award voor Ebusco 3.0

Elektrisch!! Een feestelijk moment voor Ebusco en KesselsGranger DesignWorks tijdens het Red Dot Design Award Gala en Designers' Night in Duitsland, na het ontvangen van de Red Dot Product Design Award 2022 voor het ontwerp van de lichtgewicht Ebusco 3.0 elektrische bus. Van links naar rechts Coen de Zeeuw (Ebusco), James Granger (KesselsGranger) en Steven Kessels (KesselsGranger).

Verklaring van de Red Dot Jury: "De elektrische aandrijving van de Ebusco 3.0, de in de vloer gemonteerde batterijen en de materiaalkeuze verbeteren de kostenefficiëntie en zorgen voor een aantrekkelijk ontwerp met veel licht en ruimte binnenin."

door KG onder product design

Ebusco | Ebusco 3.0 wint Red Dot Design award

De Ebusco 3.0, ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks, heeft de prestigieuse Red Dot award gewonnen in de categorie Product Design.

De Red Dot Design Award is een van 's werelds grootste designcomptities. Het Red Dot-label is internationaal uitgegrooid tot een van de meest gewilde keurmerken voor goed design.

Alle inschrijvingen zijn beoordeeld door de internationale jury en het feit dat de Ebusco 3.0 in de prijzen is gevallen is iets waar we ons zeer vereerd over voelen.

Ebusco: "dankzij de samenwerking met onze partner KesselsGranger DesignWorks, die vanaf het begin met ons samenwerkt, zijn we erin geslaagd om deze bus zo te ontwerpen dat hij zich onderscheidt van alle andere."