TOP

Expertise | Design thinking

Brainstormsessies

KesselsGranger DesignWorks denkt met u mee om tot vernieuwde concepten en marktkansen te komen. Dit kan zowel voor producten, diensten of voor marktpositionering zijn.

Visies & strategiën

Wij creëren praktische en innovatieve oplossingen om producten en strategieën te ontwikkelen die u helpen te innoveren, met als doel om waarde toe te voegen aan uw onderneming en de omzet te verhogen.

Workshops

Voor de positionering en ontwikkeling van nieuwe producten geven wij workshops. Hierbij worden uw medewerkers nauw betrokken zodat een maximaal resultaat verkregen wordt.

Voorbeelden

Brainstormsessies
Door onze kennis en ervaring in creatief denken kunnen wij de ondernemer ondersteunen. Samen met KesselsGranger DesignWorks ontstaan er nieuwe ideeën, verbeteringen, out-of-the-box oplossingen en dus nieuwe marktkansen. Wij spreken graag met u af op uw locatie, bij ons in de studio of op een andere inspirerende locatie.

Visies & strategiën
KesselsGranger DesignWorks ontwikkelt visies en strategieën. Dit kan bijvoorbeeld door het bedenken van een nieuw toepassingsgebied, een nieuw product en/of dienstverbetering.

Workshops
Om uw medewerkers te betrekken en te stimuleren bij de ontwikkeling van nieuwe producten en/of diensten, organiseren wij workshops. Dit kan bij u op locatie, bij ons in de studio of in een andere inspirerende omgeving.

Lezingen
Voor scholen en universiteiten houden wij lezingen over product design en begeleiden wij innovatieprojecten als gastdocenten.