TOP

Projecten | Producten | Muziekinstrumenten

Alpha 3.0 Vibraphone
Adams

Voor Adams Musical Instruments heeft KesselsGranger DesignWorks het design van de Alpha Series 3 octaaf vibrafoon gemaakt. De vormgeving is geïnspireerd door de beweging van muziek en door moderne architectuur.

Lees meer

Free Suspended Bass Drum Adams

Voor Adams Musical Instruments heeft KesselsGranger DesignWorks het onderstel van de Free Suspended Bass Drum herontworpen. Het nieuwe design heeft meer stabiliteit, is ergonomischer en is gebruiksvriendelijker voor de speler.

Lees meer

Bogdan Bacanu Marimba Adams

In opdracht van Adams Musical Instruments heeft KesselsGranger DesignWorks de Bogdan Bacanu Signature Marimba ontworpen. Het instrument is een speciale editie voor Bogdan Bacanu.

Lees meer

Alpha 4.0 Xylophone
Adams

Voor Adams Musical Instruments heeft KesselsGranger DesignWorks het design van de Alpha Series 4 octaaf xylofoon gemaakt. De vormgeving is geïnspireerd door de beweging van muziek en moderne architectuur.

Lees meer

Tilting Bass Drum
Adams

Voor Adams Musical Instruments heeft KesselsGranger DesignWorks het onderstel van de Tilting Bass Drum herontworpen. Het nieuwe design heeft meer stabiliteit, is ergonomischer en is gebruiksvriendelijker voor de speler.

Lees meer

Alpha 5.0 Marimba
Adams

Voor Adams Musical Instruments heeft KesselsGranger DesignWorks het design van de Alpha Series 5 octaaf marimba gemaakt. De vormgeving is geïnspireerd door de beweging van muziek en door moderne architectuur.

Lees meer

Chimes
Adams

Voor Adams Musical Instruments heeft KesselsGranger DesignWorks het onderstel van de Philharmonic, Symphonic en Standard Chimes herontworpen. Het nieuwe design heeft meer stabiliteit, is ergonomischer en is gebruiksvriendelijker voor de speler.

Lees meer