TOP

Projecten | Grafisch | Logo's

Logo
Linssen Yachts

Ter gelegenheid van hun 70-jarig jubileum introduceerde Linssen Yachts een nieuw logo en een nieuwe huisstijl ontworpen door KesselsGranger DesignWorks.Lees meer

Logo
BE.YACHTING

BE.YACHTING vzw heeft KesselsGranger DesignWorks gevraagd om hun nieuwe logo te ontwerpen. Het resultaat is een logo dat de nationale kleuren van België combineert in een geometrisch vorm geïnspireerd door maritieme vlaggen.

Lees meer

Logo
SME Consulting bvba

SME Consulting geeft KMO bedrijven in België strategisch advies. KesselsGranger DesignWorks heeft het nieuwe logo ontwikkeld met het oog op zakelijkheid, efficiëntie en toegankelijkheid.


Lees meer

Logo
Linssen Yachts Variotop®

De Linssen Yachts Variotop® is een inklapbaar cabriodak dat het stuurhuis afdekt en ervoor zorgt dat het volledig waterdicht en geïsoleerd is dankzij ingenieuze vergrendelings- en afdichtingssystemen. KesselsGranger DesignWorks ontwierp een logo dat de vorm en dynamiek van het systeem vertaalt.

Lees meer

Logo
AutomotiveNL

AutomotiveNL, als overkoepelende organisatie van de automotive industrie van Nederland, heeft KesselsGranger DesignWorks gevraagd het logo te ontwerpen. Het logo combineert het silhouette van een auto en de landkaart van Nederland.

Lees meer

Logo
Guiding Finance BV

Guiding Finance heeft KesselsGranger DesignWorks gevraagd hun nieuwe logo te ontwerpen. Het resultaat is een zakelijk logo met een referentie naar strategie, ordening en vooruitgang.


Lees meer

Logo
Linssen Yachts LIPPCON®

KesselsGranger ontwierp het logo voor het revolutionaire groene LIPPCON®-systeem (Linssen Integrated Propulsion and Power Configuration). LIPPCON® zorgt voor het energiebeheer aan boord van Linssen-jachten door middel van slim energiebeheer en een stille generator.

Lees meer

Logo
Locate in Limburg

KesselsGranger DesignWorks werd gevraagd om het logo van Locate in Limburg te herontwerpen. Het logo moest de dynamiek en gedrevenheid van Limburg uitstralen. Gekozen kleuren zijn imperiaalblauw en magenta.


Lees meer

Logo
Carrosserie Akkermans

Carrosserie Akkermans (sinds 1811) is het oudste carrosseriebedrijf van Nederland. Het familiebedrijf heeft KesselsGranger DesignWorks gevraagd om het bestaande logo een delicate modernisering te geven.


Lees meer