TOP

Studio | België

C-mine

De designstudio van KesselsGranger bevindt zich in de historische Grands Bureaux van C-mine, een monument dat onlangs is gerenoveerd (winnaar van de Vlaamse Monumentenprijs 2013). Deze prachtige locatie is de ideale omgeving voor het ontwikkelen en presenteren van hoogwaardig ontwerpwerk.

C-mine staat voor creativiteit, innovatie en cross mediale kruisbestuivingen. De locatie past perfect bij de wensen van KesselsGranger DesignWorks.

Onze studio is ideaal gelegen in het industriële hart van Europa - dicht bij de grenzen van Nederland en Duitsland, evenals praktisch gelegen tussen steden zoals Brussel, Antwerpen, Luik, Maastricht, Eindhoven en Aken.

De studio van KesselsGranger DesignWorks is uitgerust met de nieuwste hard- en software en een uitgebreide design bibliotheek. Traditionele ambachten zoals handgemaakte schetsen gaan hand in hand met computer ontwerpen via digitale tekentafels waarbij 3D modellen zorgvuldig gemodelleerd kunnen worden in CAD, waarna deze fotorealistisch gerenderd en geanimeerd kunnen worden met krachtige render software. Fysieke 3D (schaal)modellen worden geproduceerd met behulp van (rapid)prototyping en 3D printing.

KesselsGranger DesignWorks

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België