TOP

Blog | 2021

door KG onder product design

Linssen Yachts | Linssen Grand Sturdy 500 Sedan genomineerd voor European Powerboat of the Year 2022

De Linssen Grand Sturdy 500 Sedan Variodeck, ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks, is genomineerd voor de European Powerboat of the Year 2022 (EPY 2022) in de categorie "Displacement / Semi-Displacement".

De European Powerboat of the Year Award wordt in januari 2022 uitgereikt op de eerste dag van BOOT Düsseldorf 2022.

De European Powerboat Award wordt uitgereikt door de motorboot magazines BOOTE (Duitsland), Boatmag.it (Italië), Båtmagasinet (Noorwegen), Marina.ch (Zwitserland), Motorboot (Nederland), Náutica y Yates (Spanje), Neptune (Frankrijk) en Yachtrevue (Oostenrijk).

door KG onder product design

Ebusco | Ebusco wint Automotive Innovation Award met de revolutionaire Ebusco 3.0

Maandag 20 september was het moment eindelijk aangebroken; in het Louwman Museum in Den Haag werden de winnaars van de Automotive Innovation Award bekend gemaakt. Volgens het jury rapport heeft de Ebusco 3.0 de prijs gewonnen omdat deze innovatie een significante bijdrage levert aan duurzaam en betaalbaar openbaar vervoer.

De Ebusco 3.0 is een revolutionair model en de meest innovatieve elektrische bus in de markt. Het exterieur en interieur is ontworpen door KesselsGranger DesignWorks. De lichtgewicht body van koolstofvezelcomposiet is gebaseerd op ruimtevaarttechnologie, wat bijdraagt aan het onderscheidende vermogen van de bus; de Ebusco 3.0 onderscheidt zich, naast het gewicht, in zijn kilometerbereik op een ‘single charge’ en de levensduur.

door KG onder product design

Goldoni-Keestrack | Samenwerking voor de designontwikkeling van een nieuwe tractorreeks

Genk (B) / Carpi, Emilia-Romagna (I) | Na de overname van Italiaanse tractorfabrikant Goldoni in maart 2021 door Keestrack NV, een grote fabrikant in mijnbouw-, recycling- en bouwmachines, heeft Goldoni-Keestrack Srl een samenwerking getekend met KesselsGranger DesignWorks voor de designontwikkeling van een nieuwe tractorreeks.

Goldoni, daterend uit 1926, is een toonaangevende fabrikant van tractoren die zijn ontworpen om te werken in boomgaarden en wijngaarden. De fabriek in Migliarina di Carpi bij Modena heeft een oppervlakte van meer dan 130.000 m2. Het Goldoni-assortiment, inclusief motormaaiers, motorcultivatoren, bedrijfsvoertuigen, trekkers met gelijke wielen, gespecialiseerde en rupstrekkers, wordt momenteel geëxporteerd naar meer dan 80 landen.

door KG onder product design

Buvetex International | Buvetex en KesselsGranger DesignWorks sluiten exclusiviteitsovereenkomst

KesselsGranger DesignWorks kondigt met trots aan dat we een exclusiviteitsovereenkomst zijn aangegaan met Buvetex International NV. Buvetex, erkend als hofleverancier van het Belgisch koningshuis, is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van een compleet assortiment bekledings- en bekledingsmaterialen voor het interieur van touringcars en bussen. De producten van Buvetex zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit leer, kunstleer, microleer en stof (inclusief polyester en polyester-wol combinaties) en worden aangeboden in een breed kleurenpalet.

De samenwerking met KesselsGranger heeft geresulteerd in een nieuwe reeks bekledingsmaterialen en biedt de mogelijkheid tot ontwerpondersteuning bij projecten op maat. Alle materialen voldoen aan de strengste Europese normen.