TOP

Projecten | Producten | Automotive

S75-S
Sirius Trailers BV

De S75-S is een nieuwe type twee paards trailer van het Nederlandse merk Sirius Trailers, ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks. De nieuwe S75-S heeft een nieuw design van polyester dak met hoge aluminium wanden.

Lees meer

Velg Ferrari California
Ruote Milano Borrani

KesselsGranger DesignWorks werd gevraagd door Route Milano Srl (Italië) om een concept te maken van een Borrani Bimetal velg voor de Ferrari California.Lees meer

Alfa Romeo 159
Autodelta Sport Pack

Voor de Alfa Romeo 159 heeft Autodelta samen met KesselsGranger DesignWorks een optioneel sportpakket ontwikkeld, bestaande uit een aerodynamische voor- en achterspoiler en bijbehorende zij-skirts.


Lees meer

S45 & S75
Sirius Trailers BV

Voor Sirius Trailers heeft KesselsGranger DesignWorks een volledige range trailers ontworpen. Anderhalf paards trailers en twee paards trailers zijn ontwikkeld in combinatie met hout, aluminium en polyester opbouw.


Lees meer

Velg Aston Martin DB9
Ruote Milano Borrani

KesselsGranger DesignWorks werd gevraagd door Route Milano Srl (Italië) om een concept te maken van een Borrani Bimetal velg voor de Aston Martin DB9.Lees meer

Alfa Romeo Brera
Autodelta Sport Pack

Voor de Alfa Romeo Brera van Autodelta met 3.2-liter V6 compressor motor heeft KesselsGranger DesignWorks een nieuwe voorbumper ontworpen met een betere airflow naar de oliekoeler en een sportievere uitstraling.

Lees meer

Aerofin koelwagenkap
Peters Koelwagens BV

Bestelauto’s kenmerken zich tegenwoordig onder andere door een fraai uiterlijk. Om die reden heeft Peters Koelwagens samen met KesselsGranger DesignWorks een nieuwe koelwagenkap ontwikkeld.


Lees meer

JRS M01
JRS Systems BV

JRS Systems BV heeft KesselsGranger DesignWorks benaderd om het design te evalueren van hun JRS M01 motorfiets. Het resultaat is geïnspireerd op de vormentaal van de Lockheed F-117 Nighthawk.


Lees meer

Alfa Romeo Spider
Autodelta Sport Pack

Voor de Alfa Romeo Spider van Autodelta met 3.2-liter V6 compressor motor heeft KesselsGranger DesignWorks een nieuwe voorbumper ontworpen met een betere airflow naar de oliekoeler en een sportievere uitstraling.

Lees meer