TOP

Blog | Graphic design

door KG onder graphic design

Aqualiner & Swets Group | Zeven OV-veerboten gerefit met KesselsGranger

Aqualiner / Swets Group en KesselsGranger hebben de afgelopen weken een serie van zeven OV-veerboten gerefit. Naast technische en veiligheidsupdates bevatten de refits opvallende nieuwe exterieur graphics. De veerboten blijven varen in de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Gelderland, waaronder Zwijndrecht, Kaag en Tiel.

De veerdiensten zijn een noodzakelijke vorm van openbaar vervoer in het Nederlandse deltalandschap.


door KG onder graphic design

DeWaterbus | Doop van MPS Aqua Pearl

De Nederlandse rederij Aqualiner hield op 9 januari een feestelijk evenement voor de officiële doop van MPS Aqua Pearl, de 5e Damen Water Bus 2407-veerboot om onderdeel uit te maken van de DeWaterbus-vloot in Antwerpen, met een livery-ontwerp van KesselsGranger DesignWorks.

Veerdienst DeWaterbus is een permanente vorm van openbaar vervoer over de Schelde. Het is een duurzaam en snel alternatief voor de auto en een antwoord op het congestieprobleem in en rond de stad Antwerpen.

Sinds het begin in 2017 is DeWaterbus een overweldigend succes, met al meer dan 1.000.000 passagiers.

door KG onder graphic designThe Wave Quartet | Nieuwe logo en Adams instrumenten ontworpen door KesselsGranger in muziekdemo

Afgelopen weekend is de nieuwe muziekdemo van The Wave Quartet (Oostenrijk) gepubliceerd. KesselsGranger DesignWorks is verantwoordelijk voor zowel het product design van de Adams instrumenten als het grafisch ontwerp van het nieuwe logo van het kwartet.

door KG onder graphic design

EXMAR Yachting | Presentatie bij Jumping Antwerpen

Tijdens de prestigieuze Jumping Antwerpen - Longines Global Champions Tour 2015 - zal EXMAR Yachting de nieuwe documentatie over hun luxe superjachten presenteren. De door KesselsGranger DesignWorks ontworpen documentatie bevat brochures met informatie over de vloot en bestemmingen. Bij het ontwerp van de verpakking van de portefeuille heeft KesselsGranger zich laten inspireren door aspecten van luxe mode.