TOP

Blog | 2015

door KG onder events

Open House | C-mine Genk, 12 september, 14:00-18:00

De creatieve deuren van KesselsGranger DesignWorks op de C-mine te Genk staan voor je open! C-mine viert dit jaar zijn 10de verjaardag, hoog tijd om te ontdekken wat er elke dag op C-mine gemaakt en bedacht wordt.

De gele lijn neemt je op de site mee naar de zeven verschillende C-mine gebouwen die van 14u tot 18u voor jou geopend zijn.

C-mine Open House
Zaterdag 12 september 2015 – 14u tot 18u - gratis

door KG onder events

Monaco Yacht Show 2015 | Quai de l’Hirondelle, stand QH11

KesselsGranger DesignWorks zal aanwezig zijn op de Monaco Yacht Show 2015 (23 tot 26 september 2015), met als doel om in contact te komen met mogelijk nieuwe opdrachtgevers. De Monaco Yacht Show wordt beschouwd als de meest prestigieuze Yacht Show in de wereld waar 500 bedrijven in de luxe jachtbouw sector zichzelf presenteren. Daarnaast zijn er 121 super- en megajachten die kunnen worden bekeken in de Port Hercule.

De stand zal deel uit maken van be.Yachting te vinden op de Quai de l’Hirondelle, stand nummer QH11. Wij nodigen u graag uit op onze stand zodat wij u kunnen informeren over de laatste tendensen op het gebied van design in de luxe markt. Bovendien wordt er tijdens de Monaco Yacht Show op de onze stand iedere dag een “Apéro des Belges” gehouden vanaf 17h.

door KG onder graphic design

Jumping Antwerpen | Presentatie EXMAR Yachting

Tijdens de prestigieuze Jumping Antwerpen - Longines Global Champions Tour 2015 - zal EXMAR Yachting de nieuwe documentatie over hun luxe superjachten presenteren. De door KesselsGranger DesignWorks ontworpen documentatie bevat brochures met informatie over de vloot en bestemmingen. Bij het ontwerp van de verpakking van de portefeuille heeft KesselsGranger zich laten inspireren door aspecten van luxe mode.

door KG onder product design

MusikMesse 2015 | Internationale onthulling Adams Bogdan Bacanu Signature marimba

De afgelopen Frankfurter Musikmesse (15 tot 18 april 2015) was het toneel van de presentatie van de nieuwste Signature-marimba van Adams Musical Instruments, ontworpen door KesselsGranger Designworks voor de wereldbekende Roemeense marimba-artiest Bogdan Bacanu.

De marimba stond in het middelpunt van de indrukwekkende stand van Adams en nam daarmee een absolute toppositie in op 's werelds grootste internationale beurs voor muziekinstrumenten en de muziekindustrie.

De exclusieve Bogdan Bacanu Signature-marimba is een toonbeeld van kwaliteit en creativiteit van het team van Limburgse firma's die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie ervan waren betrokken.

Adams, de vooraanstaande bouwer van muziekinstrumenten uit het Nederlands-Limburgse Ittervoort, is opnieuw een succesvolle samenwerking aangegaan met KesselsGranger DesignWorks, gevestigd in België (C-mine, Genk) voor het ontwerp van het magnifieke instrument dat Bogdan Bacanu op de beste muziekpodia ter wereld zal begeleiden. "De Bogdan Bacanu Signature-marimba is krachtig, fris en elegant."

De vloeiende lijnen van de Bogdan Bacanu Signature-marimba worden vervolmaakt door een innovatieve hoogglanslak die door de firma Sterkendries John Maaseik is ontwikkeld. De coating van hoge kwaliteit is de eerste van zijn soort die op een marimba wordt toegepast.

Het muzikale debuut van het instrument vindt plaats in het weekend van 25 en 26 april in het voorname Roemeens Atheneum in Boekarest, voor een gezelschap van exclusieve VIP-genodigden.

door KG onder newsletter

Newsletter januari 2015 | Onderscheidend vermogen door identiteit, design en toepassing

Door globalisering, prijstransparantie en informatie-toegankelijkheid wordt het voor ondernemers steeds moeilijker om hun producten succesvol te vermarkten. Product- en prijsvergelijking was nog nooit zo eenvoudig en zal in de toekomst alleen maar eenvoudiger worden.

De combinatie van de identiteit van de onderneming, het design en de toepassing van het product en een aantrekkelijke prijs wordt daardoor cruciaal voor een succesvolle verkoop. Daarnaast is de kosteneffectiviteit voor de ondernemer natuurlijk de sleutel tot succes.

KesselsGranger DesignWorks, gevestigd in België (C-mine, Genk) en Nederland (Helmond), is inmiddels een begrip in de designwereld als het gaat om het samenbrengen van identiteit, design, toepassing en kosteneffectiviteit.

Onderscheidend vermogen kunnen creëren om uw business te boosten ligt dichterbij dan u denkt!

Neem vrijblijvend contact op met KesselsGranger DesignWorks!