TOP

Blog | 2014

door KG onder beurzen & events

TEDxUHasselt

Op zaterdag 29 maart heeft KesselsGranger DesignWorks samen met C-mine Crib gepresenteerd tijdens de TEDxUHasselt. Tijdens het evenement hebben wij verschillende inspirerende mensen en bedrijven ontmoet. Studenten, organisaties en bedrijven konden kennismaken met C-mine en KesselsGranger DesignWorks. Wij bedanken de organisatie van TEDXuHasselt voor het geslaagde event.

door KG onder beurzen & events

Jaarvergadering van de Vereniging Industriëlen Genk

Afgelopen vrijdag stelden C-mine en C-mine crib hun deuren open voor de jaarvergadering van de Vereniging Industriëlen Genk. Dit decor is erg toepasselijk voor de toekomstvisie van de VIG, waar kruisbestuiving tussen de ‘traditionele’ industrie en de creatieve industrie een belangrijke rol inneemt.

foto vlnr: Anke Albregts (Manager C-mine Crib), Paul Olaerts (Afdelingshoofd Afdeling Economie), James Granger & Steven Kessels (KesselsGranger DesignWorks)

door KG onder beurzen & events

Musikmesse 2014

Tijdens de Musikmesse 2014 te Frankfurt heeft Adams Musical Instruments de WhiteWeisBlanco editie van instrumenten gelanceerd. O.a. de Alpha Series Marimba, Vibraphone, Xylophone en Concert Bass Drum zijn instrumenten ontworpen samen met KesselsGranger DesignWorks.

door KG onder website & newsletter

Nieuwe website

Met veel trots presenteren wij onze vernieuwde website. In vergelijking met de oude site is er meer informatie te vinden over onze diensten, projecten en nieuws. Wij hopen dat jullie deze site positief ervaren, veel plezier!