TOP

Blog | 2018

door KG onder beurzen & events


Linssen Yachts | Boat Show 70e Jubileum

Hier is een impressie van de Linssen Yachts Boat Show VIP-avond 2018, die ook de start vierde van het 70-jarig jubileum van Linssen Yachts. Een van de hoogtepunten van de avond was de introductie van het nieuwe logo en de bedrijfsidentiteit van Linssen Yachts, ontworpen door KesselsGranger DesignWorks. In de showroom werd ook de nieuwe Grand Sturdy 30.0 Sedan en AC ontworpen in samenwerking met KesselsGranger gepresenteerd. We wensen Linssen Yachts een zeer gelukkig en succesvol 70-jarig jubileum toe!

door KG onder product design

EAACI Congress 2018 | Pollenindicator München

Bijzondere momenten symboliseren het begin van EAACI-congres 2018 in München, Duitsland, de grootste allergie- en clinicalimmunology-bijeenkomst ter wereld.

Dit omvat de lancering van een baanbrekende pollenindicator voor de stad München. De indicator is ontworpen door KesselsGranger DesignWorks for ZAUM - Centre of Allergy & Environment (Prof. Dr. J. Buters) van de Technische Universiteit München met financiële steun van Allergopharma GmbH & Co. KG, Reinbek, Duitsland en EAACI.

De pollenindicator maakt verbinding met een nieuw, alleen in Beieren, Duitsland, geïnstalleerd pollencontrolenetwerk ePIN (elektronisch polleninformatienetwerk). Dit netwerk is het eerste netwerk ter wereld dat de huidige pollenconcentraties online controleert. Zowel de pollenindicator als het ePIN-netwerk zijn wereldwijd de eerste in hun soort ooit getoond.

door KG onder product design


Linssen Yachts | In-Water Boat Show presentatie 2018

Met trots delen we de lanceringsfilm van de nieuwe Linssen Yachts Grand Sturdy 30.0 Sedan en AC, ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks.

door KG onder product design

Linssen Yachts | Grand Sturdy 30.0

De nieuwe Grand Sturdy 30.0 AC en Sedan zijn ontworpen door het Linssen Yachts prototyping & Engineering team, in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks. Het ontwerp voor het jacht neemt stijlkenmerken uit de traditie van Linssen Yachts mee naar een nieuwe generatie.

De jachten ondergaan de laatste bouwfase voordat ze worden gelanceerd tijdens de Linssen Yachts In-Water Boat Show op 4, 5, 6 en 7 mei.

by KG onder product design


Linssen Yachts | Achter de schermen

De eerste nieuwe Grand Sturdy 30.0-series nadert voltooiing voor hun wereldpremières op de Linssen Yachts In-Water Boat Show (4-7 mei). De bovenstaande film van Linssen Yachts toont de kwaliteit, het vakmanschap en de aandacht voor details die tijdens de ontwikkeling en constructie op elk van hun jachten wordt toegepast.