TOP

Projecten | Grafisch | Livery Design

DeWaterbus
Aqualiner BV

De veerdienst van DeWaterbus is een vorm van openbaar vervoer te water op de Schelde. KesselsGranger DesignWorks is verantwoordelijk voor het opvallende livery design van de veerboten.


Lees meer

Lijn 19 Waterbus
Aquabus BV

In 2013 werd gevraagd aan KesselsGranger DesignWorks om een jong en dynamische uitstraling te ontwerpen voor de veerpont Kralingen-Feijenoord (Lijn 19). Deze nieuwe veerdienst is in april 2014 in gebruik genomen.


Lees meer

1.0
Ebusco BV

In voorbereiding voor de lancering van de 1.0 volledig elektrische stadsbus op de IAA te Hannover heeft Ebusco KesselsGranger DesignWorks opdracht gegeven om een knallende livery te ontwerpen.


Lees meer

TOP of MINI
BMW Group

KesselsGranger DesignWorks heeft de exclusieve Boerenruit dak ontworpen van de TOP of MINI designeditie. Deze speciale editie werd officieel verkocht door MINI Nederland.Lees meer

Aqualiner
Aqualiner BV

Aqualiner catamarans varen van Rotterdam naar de RDM Campus / HTS en IPO van Hogeschool Rotterdam. Voor deze speciale veerboten heeft KesselsGranger DesignWorks een jonge/technische uitstraling verzorgd.


Lees meer

Koningsdag Waterbus
Aquabus BV

Voor Koningsdag 2015 heeft KesselsGranger DesignWorks een speciale livery voor Waterbus ontworpen. Zo mocht Waterbus Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima vervoeren naar het Groothoofd en daarna meevaren in de Grande Parade.

Lees meer

2.0
Ebusco BV

Voor de lancering van de vernieuwde Ebusco 2.0 werd aan KesselsGranger DesignWorks gevraagd om het livery design te ontwerpen. Het ontwerp heeft krachtige lijnen, met duidelijke branding in Ebusco huisstijl kleuren.


Lees meer

Autonome auto
Fontys Automotive & TU/E

De Grand Cooperative Driving Challenge heeft als doel het automatiseren van een voertuig optimaal te combineren met de interactie en communicatie tussen andere voertuigen en de omringende infrastructuur. KesselsGranger werd gevraagd om een livery te ontwerpen voor het studententeam van Fontys en TU/e.

Lees meer

Waterbus
Aquabus BV

De Waterbus Rotterdam-Drechtsteden is een vorm van openbaar vervoer te water, die vaart tussen Rotterdam en Dordrecht, en binnen de regio Drechtsteden. Sinds 2010 is KesselsGranger verantwoordelijk voor het livery design van de veerboten.

Lees meer

#SNHorta Concept
Brussels Airlines

Voor Brussels Airlines heeft KesselsGranger een speciale livery ontworpen dat geïnspireerd is door de Art Nouveau architectuur van Victor Horta. Het concept is een vliegende herinnering aan de sierlijke Art Nouveau-architectuur die in Brussel te vinden is.

Lees meer

Elektrische lijnbus
Borkumer Kleinbahn

In opdracht van Borkumer Kleinbahn heeft KesselsGranger DesignWorks een livery ontworpen voor hun vloot van elektrische bussen. Het livery is geïnspireerd door de vorm van het waddeneiland, met dynamische lijnen en is uitgevoerd in hun traditionele kleurstelling.

Lees meer

Accupakket
Ebusco BV

Livery design kan ook toegepast worden op kleinere producten. Voor de accupakket van de elektrische bussen van Ebusco, heeft KesselsGranger DesignWorks het krimpfolie ontworpen met een herkenbare Ebusco branding en desbetreffende productinformatie.

Lees meer