TOP

Projecten | Grafisch | Livery design

TOP of MINI
BMW Group

KesselsGranger DesignWorks heeft de exclusieve Boerenruit dak ontworpen van de TOP of MINI designeditie. Deze speciale editie werd officieel verkocht door MINI Nederland.Lees meer

Porsche 997 ALMS GT3
Vici Racing

Vici Racing heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het racen met Porsches. Voor hun 997 GT3 tijdens de American Le Mans Series heeft KesselsGranger DesignWorks de livery design ontworpen.


Lees meer (binnenkort)

Mercedes G-Klasse
Fontys Automotive

KesselsGranger DesignWorks heeft ondersteuning geboden aan het afstudeerproject van Thomas Mooren van Fontys Automotive om een Dakar rally auto te voorzien van een livery geïnspireerd op CFD testen.

Lees meer (binnenkort)

Batterij
Ebusco BV

Livery design kan ook toegepast worden op kleinere producten. Voor de batterijen van de elektrische bussen van Ebusco, heeft KesselsGranger DesignWorks het krimpfolie ontworpen met een herkenbare Ebusco branding en desbetreffende productinformatie.

Lees meer

Koningsdag
Waterbus

Voor Koningsdag 2015 heeft KesselsGranger DesignWorks een speciale livery voor Waterbus ontworpen. Zo mocht Waterbus Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima vervoeren naar het Groothoofd en daarna meevaren in de Grande Parade.

Lees meer

Wagenpark
Sailer Sittard

Voor het wagenpark van Sailer Sittard heeft KesselsGranger DesignWorks de livery verzorgd. De livery is een verdere uitbreiding van de totale huisstijl ontwikkeld door KesselsGranger DesignWorks.


Lees meer (binnenkort)

Wagenpark Carrosserie Akkermans

In verband met het predicaat ‘Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ heeft Carrosserie Akkermans KesselsGranger DesignWorks gevraagd om een tijdloze livery te ontwerpen voor hun wagenpark.


Lees meer (binnenkort)

Toyota Prius
Fontys Automotive

Voor de Toyota Prius van Fontys Automotive en V-tron heeft KesselsGranger DesignWorks een livery ontworpen met een technische/elektrische uitstraling. De strepen zijn reflecterend.


Lees meer (binnenkort)

YTP1 Electric Bus
Ebusco

In voorbereiding voor de lancering van de YTP1 volledig elektrische stadsbus op de IAA te Hannover heeft Ebusco KesselsGranger DesignWorks opdracht gegeven om een knallende livery te ontwerpen.


Lees meer

Ferry Fleet
Aqualiner

Aqualiner catamarans varen van Rotterdam naar de RDM Campus / HTS en IPO van Hogeschool Rotterdam. Voor deze speciale schepen heeft KesselsGranger DesignWorks een jonge/technische uitstraling verzorgd.


Lees meer

Lijn 19
Waterbus

In 2013 werd gevraagd aan KesselsGranger DesignWorks om een jong en dynamische uitstraling te ontwerpen voor de veerpont Kralingen-Feijenoord (Lijn 19). Deze nieuwe veerdienst is in april 2014 in gebruik genomen.


Lees meer