TOP

Introductie

KesselsGranger DesignWorks werd opgericht nadat Steven Kessels en James Granger afstudeerden aan de Design Academy Eindhoven. Uit een mooie vriendschap is een prachtig bedrijf ontstaan met een indrukwekkend portfolio.
Hun gezamenlijke interesses in kunst en design vormden de basis van een hechte vriendschap. Steven Kessels en James Granger hebben een drive voor het ontwerpen van mooie producten. Ontwerpen van KesselsGranger DesignWorks hebben een emotionele waarde, kunnen kosten effectief geproduceerd worden en zijn functioneel in gebruik.

Het doel is om ondernemers te adviseren en te helpen op het gebied van productontwikkeling en productverbetering om zodoende de omzet te verhogen en daarmee de waarde van de onderneming te vergroten. Daarnaast is KesselsGranger DesignWorks sterk op het gebied van graphic design, projecten waarbij de ondernemer prachtige graphics ter beschikking krijgt ter ondersteuning van zijn succesverhalen.

KesselsGranger DesignWorks heeft een breed scala van projecten uitgevoerd in diverse marktsegmenten zoals automotive, maritiem, lifestyle, muziekinstrumenten en architectuur. Hierdoor heeft KesselsGranger DesignWorks ruime ervaring in diverse sectoren opgedaan. Deze brede expertise versterkt de mogelijkheid om snel en resultaat gericht ‘out-of-the-box’ te denken en daardoor bijzondere en onderscheidende ideeën te genereren.

Naast productontwikkeling, met hierin ondergebracht het ontwikkelen van nieuwe producten, het uitvoeren van een redesign en het doen van een make-over, levert KesselsGranger DesignWorks ook grafische vormgeving, zoals het ontwerpen van logo's, brochures en illustraties voor presentatiedoeleinden. En last but not least, adviseert KesselsGranger DesignWorks ondernemingen en organisaties op het gebied van designstrategie om praktische en innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de ondernemer helpen te innoveren.

Iedere ondernemer is welkom bij KesselsGranger DesignWorks, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties.

De klant staat centraal. Met een studio in Belgisch Limburg is KesselsGranger DesignWorks dicht bij de ondernemer. Succes, betrokkenheid en continuïteit resulteren in klantrelaties voor de lange termijn.

U bent van harte welkom om vrijblijvend met KesselsGranger DesignWorks kennis te maken. Dit kan bij u, maar uiteraard ook op locatie bij KesselsGranger DesignWorks op de creative site van C-mine te Genk.

KesselsGranger DesignWorksKesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België