TOP

Blog | 2017

door KG onder product design

Linssen Yachts | Grand Sturdy 30.0

Met het einde van 2017 in zicht zijn we verheugd om het nieuws te delen over onze samenwerking met Linssen Yachts, een toonaangevende Nederlandse fabrikant van stalen motorjachten in het 9 tot 16 meter segment. De afgelopen maanden hebben we de nieuwe 30.0 Grand Sturdy ontworpen die in 2018 wordt gelanceerd. Momenteel onder constructie, het jacht zal de styling van Linssen Yachts evolueren naar een nieuwe generatie.

by KG onder beurzen & events

BE.YACHTING | Bezoek aan KesselsGranger

Begin december bezocht de Belgische yachting federatie BE.YACHTING KesselsGranger voor een inspirerende avond in de historische gebouwen van C-mine. Na deel te hebben genomen aan een bezoek aan de oude ondergrondse mijnen en presentaties over design in de yachting branche, genoten de leden van een walking dinner en een netwerksessie.

door KG onder product design

DeWaterbus | Livery design

De gloednieuwe DeWaterbus Fast Ferry is op 1 juli in Antwerpen geïntroduceerd. KesselsGranger DesignWorks was verantwoordelijk voor het opvallende livery design op de nieuwe 24,5-meter Damen 2407 Waterbus "Aqua Diamond" die in dienst komt tussen Hemiksem, Kruibeke en Steenplein langs het historische centrum van Antwerpen. Het ontwerp omvat de nieuwe bedrijfsidentiteit van DeWaterbus met duidelijke lijnen en een diamantpatroon op de salon. De introductie van de nieuwe Fast Ferry werd opgestart door een weekend van festiviteiten op het Steenplein, inclusief gratis veerbootritten. De nieuwe vaste dienst zal de pendel naar en vanuit het stadscentrum van beide oevers van de rivier Scheldt verbeteren. Voor meer info, zie www.DeWaterbus.be.