TOP

Blog | Beurzen & events

door KG onder beurzen & events


Linssen Yachts | Boat Show 70e Jubileum

Hier is een impressie van de Linssen Yachts Boat Show VIP-avond 2018, die ook de start vierde van het 70-jarig jubileum van Linssen Yachts. Een van de hoogtepunten van de avond was de introductie van het nieuwe logo en de bedrijfsidentiteit van Linssen Yachts, ontworpen door KesselsGranger DesignWorks. In de showroom werd ook de nieuwe Grand Sturdy 30.0 Sedan en AC ontworpen in samenwerking met KesselsGranger gepresenteerd. We wensen Linssen Yachts een zeer gelukkig en succesvol 70-jarig jubileum toe!

by KG onder beurzen & events

BE.YACHTING | Bezoek aan KesselsGranger

Begin december bezocht de Belgische yachting federatie BE.YACHTING KesselsGranger voor een inspirerende avond in de historische gebouwen van C-mine. Na deel te hebben genomen aan een bezoek aan de oude ondergrondse mijnen en presentaties over design in de yachting branche, genoten de leden van een walking dinner en een netwerksessie.

door KG onder events

Open House | C-mine Genk, 12 september, 14:00-18:00

De creatieve deuren van KesselsGranger DesignWorks op de C-mine te Genk staan voor je open! C-mine viert dit jaar zijn 10de verjaardag, hoog tijd om te ontdekken wat er elke dag op C-mine gemaakt en bedacht wordt.

De gele lijn neemt je op de site mee naar de zeven verschillende C-mine gebouwen die van 14u tot 18u voor jou geopend zijn.

C-mine Open House
Zaterdag 12 september 2015 – 14u tot 18u - gratis

door KG onder events

Monaco Yacht Show 2015 | Quai de l’Hirondelle, stand QH11

KesselsGranger DesignWorks zal aanwezig zijn op de Monaco Yacht Show 2015 (23 tot 26 september 2015), met als doel om in contact te komen met mogelijk nieuwe opdrachtgevers. De Monaco Yacht Show wordt beschouwd als de meest prestigieuze Yacht Show in de wereld waar 500 bedrijven in de luxe jachtbouw sector zichzelf presenteren. Daarnaast zijn er 121 super- en megajachten die kunnen worden bekeken in de Port Hercule.

De stand zal deel uit maken van be.Yachting te vinden op de Quai de l’Hirondelle, stand nummer QH11. Wij nodigen u graag uit op onze stand zodat wij u kunnen informeren over de laatste tendensen op het gebied van design in de luxe markt. Bovendien wordt er tijdens de Monaco Yacht Show op de onze stand iedere dag een “Apéro des Belges” gehouden vanaf 17h.

door KG onder beurzen & events

TEDxUHasselt

Op zaterdag 29 maart heeft KesselsGranger DesignWorks samen met C-mine Crib gepresenteerd tijdens de TEDxUHasselt. Tijdens het evenement hebben wij verschillende inspirerende mensen en bedrijven ontmoet. Studenten, organisaties en bedrijven konden kennismaken met C-mine en KesselsGranger DesignWorks. Wij bedanken de organisatie van TEDXuHasselt voor het geslaagde event.

door KG onder beurzen & events

Jaarvergadering van de Vereniging Industriëlen Genk

Afgelopen vrijdag stelden C-mine en C-mine crib hun deuren open voor de jaarvergadering van de Vereniging Industriëlen Genk. Dit decor is erg toepasselijk voor de toekomstvisie van de VIG, waar kruisbestuiving tussen de ‘traditionele’ industrie en de creatieve industrie een belangrijke rol inneemt.

foto vlnr: Anke Albregts (Manager C-mine Crib), Paul Olaerts (Afdelingshoofd Afdeling Economie), James Granger & Steven Kessels (KesselsGranger DesignWorks)

door KG onder beurzen & events

Musikmesse 2014

Tijdens de Musikmesse 2014 te Frankfurt heeft Adams Musical Instruments de WhiteWeisBlanco editie van instrumenten gelanceerd. O.a. de Alpha Series Marimba, Vibraphone, Xylophone en Concert Bass Drum zijn instrumenten ontworpen samen met KesselsGranger DesignWorks.