TOP

Recensies


Beroemde docente en solist, Ji Hye Jung speelt op de nieuwe Adams Alpha 5.0 Marimba. Een instrument met een design, ontworpen door KesselsGranger DesignWorks.
"Tijdens de Frankfurt Musikmesse heeft Adams met trots zijn nieuwe ‘Alpha Series’ instrumenten gepresenteerd. Veel enthousiaste marimba en vibrafoon spelers probeerden de instrumenten en kwamen louter met positieve feedback. Een nieuwe tuning op de keyboards en een oogstrelend ontwerp in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks brengt de marimba absoluut naar het volgende niveau."

Adams Musical Instruments

Evaring

My first impressions of the Alpha - WOW! It's absolutely gorgeous. Not only is it a beautiful looking instrument, it's a beautiful, AMAZING sounding instrument.

The partnership between KesselsGranger and the artisans at Adams has resulted in an instrument that is unlike any other instrument on the market today.

Andy Harnsberger

Hoe ontwerpen wij succes?

1

Luisteren

Het begin van een designproject is bijzonder belangrijk. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten om van hun dromen werkelijkheid te kunnen maken.

2

Meedenken

Wij denken mee met de klant om hun dienst of productiefaciliteit optimaal in te stellen voor het meest geavanceerde en efficiënte resultaat.

3

Verbeteren

Huidige diensten of producten worden kritisch geanalyseerd. Bij elk designproject doen we ons uiterste best om er een nieuwe benchmark van te maken.

4

Overtreffen

Door middel van onze kennis op gebied van styling en afwerkingsniveau ‘s wordt elk project met zorg ontwikkeld voor de meest optimale uitstraling.

5

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit te waarborgen werken wij tot in de laatste fase van de ontwikkeling en tijdens de productiefase nauw samen met de klant.

6

Kostenefficient

Onze tarieven zijn scherp. Wij werken samen met startende ondernemers tot gevestigde organisaties. Wij verwelkomen ieder budget met evenveel respect.