TOP

Recensies


Ebusco 3.0

Dankzij de samenwerking met onze partner KesselsGranger DesignWorks, die al vanaf het begin met ons samenwerkt, zijn we erin geslaagd om deze bus zo te ontwerpen dat hij zich onderscheidt van alle andere.

Ebusco BV


Linssen Yachts

Sinds 2018 werkt het Linssen-in-house designteam nauw samen met KesselsGranger DesignWorks voor het ontwerpen en bewaken van het unieke Linssen-DNA. Steven Kessels en James Granger weten optische esthetiek, vloeiende lijnen en praktische en functionele details te combineren tot een bijzonder geslaagd eindproduct.

Linssen Yachts BV


Kalfire E-One

KesselsGranger DesignWorks wist de wensen van Kalfire perfect te vertalen naar een ontwerp dat de uitstraling van de designhaard naar een hoger niveau tilde. Dit heeft geleid tot een prachtig design waarin ook de bodem van de haard een eyecatcher is geworden.

Kalfire BV
Adams Alpha Series

Tijdens de Frankfurt Musikmesse heeft Adams met trots zijn nieuwe ‘Alpha Series’ instrumenten gepresenteerd. Veel enthousiaste marimba en vibrafoon spelers probeerden de instrumenten en kwamen louter met positieve feedback. Een nieuwe tuning op de keyboards en een oogstrelend ontwerp in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks brengt de marimba absoluut naar het volgende niveau.

Adams Musical Instruments BV

Hoe ontwerpen wij succes?

1

Luisteren

Het begin van een designproject is bijzonder belangrijk. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten om van hun dromen werkelijkheid te kunnen maken.

2

Meedenken

Wij denken mee met de klant om hun dienst of productiefaciliteit optimaal in te stellen voor het meest geavanceerde en efficiënte resultaat.

3

Verbeteren

Huidige diensten of producten worden kritisch geanalyseerd. Bij elk designproject doen we ons uiterste best om er een nieuwe benchmark van te maken.

4

Overtreffen

Door middel van onze kennis op gebied van styling en afwerkingsniveau ‘s wordt elk project met zorg ontwikkeld voor de meest optimale uitstraling.

5

Kwaliteit

Om de beste kwaliteit te waarborgen werken wij tot in de laatste fase van de ontwikkeling en tijdens de productiefase nauw samen met de klant.

6

Kostenefficient

Onze tarieven zijn scherp. Wij werken samen met startende ondernemers tot gevestigde organisaties. Wij verwelkomen ieder budget met evenveel respect.