TOP

Projecten | Grafisch | Brochures

Grand Sturdy serie
Linssen Yachts BV

Voor Linssen Yachts heeft KesselsGranger DesignWorks een reeks brochures ontworpen voor hun nieuwste modellen. De brochures hebben een harde kaft en het Linssen logo is uitgevoerd in zilverfolie.Ebusco 2.2
Ebusco BV

Voor Ebusco heeft KesselsGranger DesignWorks meerdere brochures ontworpen. Alle documenten zijn voorzien van een 5e koper metallic PMS-kleur voor extra glans.
Charter & Management
Exmar Yachting NV

Exmar Yachting specialiseert zich in een volledige ondersteuning van eigenaars en kapiteins van luxueuze super yachts. KesselsGranger DesignWorks werd gevraagd om een set luxe brochures te ontwikkelen. De kaften van de brochures zijn gestanst met een ruitvorm geinspireerd op het Exmar logo.

Bidbook
Locate in Limburg

Locate in Limburg begeleidt buitenlandse investeerders die in Limburg wensen te investeren. Voor het vormgeven van hun bidbook heeft Locate in Limburg voor KesselsGranger DesignWorks gekozen. De kaft maakt gebruik van spot-UV om een gestileerde kaart van Limburg weer te geven op een subtiele wijze.

Yacht Che
Exmar Yachting NV

Exmar Yachting heeft aan KesselsGranger gevraagd om een luxe brochure te ontwikkelen voor superyacht CHE, een 35m catamaran gebouwd door Sunreef Yachts. Voor een moderne uitstraling is er gekozen om de kaft te voorzien van matlaminaat.