TOP

Projecten | Grafisch | Brochures

Luxe brochures
Exmar Yachting NV

Exmar Yachting specialiseert zich in een volledige ondersteuning van eigenaars en kapiteins van luxueuze super yachts. KesselsGranger DesignWorks werd gevraagd om een set luxe brochures te ontwikkelen.


Lees meer

Brochure
Duvedec Europe BV

DuvedeC Europe heeft KesselsGranger DesignWorks gevraagd om hun nieuwe brochure vorm te geven. De lay-out integreert hun diensten samen met hun rijke geschiedenis in design & engineering.


Lees meer (binnenkort)

Brochure
Sailer Sittard BV

Sailer Sittard is een fijnmechanisch bewerkingsbedrijf. Voor hun nieuwe brochure is KesselsGranger DesignWorks benaderd met als doel hun dienstenaanbod toegankelijker te maken.


Lees meer (binnenkort)

Bidbook
Locate in Limburg

Locate in Limburg begeleidt buitenlandse investeerders die in Limburg wensen te investeren. Voor het vormgeven van hun bidbook heeft Locate in Limburg voor KesselsGranger DesignWorks gekozen.


Lees meer

Brochure
Nonox Gas Engines BV

Nonox heeft KesselsGranger DesignWorks gevraagd om hun nieuwe brochure vorm te geven. De lay-out integreert hun diensten samen met informatie over hun schone gas motoren.


Lees meer

Brochure
AutomotiveNL

Voor de herstructurering van AutomotiveNL werd KesselsGranger DesignWorks door de Gemeente Helmond gevraagd om het adviesdocument met bijbehorende diagrammen vorm te geven.


Lees meer (binnenkort)

Brochure
Ebusco BV

Voor Ebusco heeft KesselsGranger DesignWorks meerdere brochures en een documentatiemap ontworpen. Alle documenten zijn voorzien van een koper metallic kleur voor extra glans.


Lees meer (binnenkort)