TOP

Expertise | Graphic design

Logo's

Wij ontwikkelen logo's voor een breed scala van bedrijven en organisaties. De logo's kunnen zowel in 2D als in 3D ontwikkeld worden.


Huisstijl

KesselsGranger DesignWorks ontwikkelt huisstijlen die perfect passen bij de gewenste uitstraling van uw bedrijf. Wij ontwikkelen lay-outs voor brochures, presentaties, websites en packaging.

Livery design

Voor voertuigen, vaartuigen en producten ontwikkelen wij grafische lay-outs. Deze worden zo ontwikkeld dat ze passen bij zowel de huisstijl als de vormgeving van het product.

Voorbeelden

2D logo's
Op basis van uw wensen ontwikkelen wij logo-opties in schetsvorm. Deze worden dan verder uitgewerkt in onze tekenprogramma's voor gebruik in drukwerk, websites, reclame etc.

3D logo's
Voor gebruik op bijvoorbeeld producten en gevels ontwikkelen wij 3D logo's. Dit kan zowel een 3D vertaling zijn van een bestaand 2D logo, of een compleet nieuw logo. De logo's worden in 3D gemodelleerd en opgeleverd in een bruikbaar 3D bestandstype.

Huisstijl
Of het om een nieuw bedrijf gaat of een bedrijf dat al decennia lang bestaat, voor het ontwerpen van uw huisstijl bent u bij KesselsGranger DesignWorks op het juiste adres. Wij denken met u mee om de perfecte vertaalslag van uw bedrijfsimago naar een sterke huisstijl te maken die jarenlang de uitstraling van uw bedrijf zal versterken.

Brochures
Met onze kennis in vormgeving ontwikkelen wij brochures, van klein tot groot. Wij denken met u mee over de communicatie, de uitstraling, de papierkwaliteit en diverse afwerkingsopties. Wij communiceren direct met de drukkerij van uw keuze of met onze eigen aanbevolen drukkers.

Layouts
Wij creëren lay-outs voor posters, bouwborden en andere media van klein tot groot.

Livery design
Wij creëren grafische vormgeving op auto's, schepen en andere producten. Hierdoor krijgt het product op een kosten effectieve wijze een dynamische uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan stickers op een product, een bedrijfsvoertuig, een demovoertuig, maar ook op grotere projecten zoals een volledige vloot van schepen. Wij hebben jarenlang ervaring met het ontwikkelen van livery designs in diverse projecten. Wij kunnen u ook adviseren op het gebied van folies, verf en andere coatings.

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België