TOP

Pers | 2018

door KG onder product design

Boote Magazin | Linssen Yachts Grand Sturdy 30.0 Sedan

De Linssen Yachts Grand Sturdy 30.0 Sedan, ontworpen in samenwerking met KesselsGranger, was uitgebreid te zien in de editie van Boote Magazin van september 2018, inclusief op de coverpage. Boote Magazin is het grootste motorbootmagazine van Europa.

door KG onder product design

Jachtbouw Nederland | De Kleinste Linssen

De Grand Sturdy-modelserie van Linssen Yachts uit Maasbracht is uitgebreid met een compact stalen motorjacht in twee uitvoeringen: de 30.0 AC (met achterkajuit) en de 30.0 Sedan (met open kuip). Met een afmeting van 9,70 x 3,35 x 1,00 meter is dit de kleinste Grand Sturdy die Linseen op de markt brengt.

Lees meer

door KG onder product design

BR24 | Pollenindicator

Niezen, waterige ogen, Astma: steeds meer mensen lijden aan pollenallergieën. Reden genoeg voor de focus van het Allergologie Congres sinds vandaag in München. Bij de ingang van het congres: de pollenindicator - een revolutionaire ontwikkeling vanuit München, met een design door KesselsGranger.

door KG onder product design

Linssen Magazine #52 | Wereldprimeurs: De Grand Sturdy 30.0 AC en Grand Sturdy 30.0 Sedan

Te lanceren tijdens de Linssen Yachts In-Water Boat Show (4-7 mei 2018): de nieuwe Grand Sturdy 30.0 AC en Grand Sturdy 30.0 Sedan, twee nieuwe jachten ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks.

Lees meer