TOP

Pers | 2022

door KG onder product design

Grondig | Keestrack en Goldoni: een opmerkelijke combinatie

"Voor de nieuwe landbouwtrekker is inmiddels een ontwerp gemaakt, en wel voor een geheel nieuwe open field-trekker. Dit ontwerp is gemaakt door ontwerpbureau KesselsGranger. Dit van oorsprong Nederlandse bureau werkt nu vanuit België en trok in het verleden de aandacht met futuristische ontwerpen van trekkers en maaidorsers. Ook het nieuwe uiterlijk van de Goldoni mag gezien worden."

Lees meer

door KG onder product design

Linssen Magazine | Linssen 55 SL AC Variotop®

"De Grand Sturdy 500 AC Variotop krijgt nu een echte 'zus' in de SL-serie. Met een lengte over alles van 16,50 meter wordt dit de Linssen 55 SL AC Variotop®. Ook het ontwerp van deze SL is in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks tot stand gekomen en dat is goed te zien in de consequent doorgevoerde stijl. De strakke en moderne uitstraling met contrasterende grijstinten in de ramenpartij van de salon en Variotopstuurhuis is duidelijk aanwezig. Ook de oplopende waterlijn en boegvorm zorgen voor de herkenbare 'Sports Luxury'-uitstraling."

Lees meer

door KG onder product design

OVPro | Ebusco 3.0 bus wint Red Dot Award in internationale ontwerpwedstrijd

"Ebusco, de beursgenoteerde ontwikkelaar en leverancier van elektrische bussen en laadsystemen uit Deurne, laat weten vereerd te zijn met de prijs. “Dankzij de samenwerking met onze partner KesselsGranger DesignWorks, die al vanaf het begin met ons samenwerkt, zijn we erin geslaagd om deze bus zo te ontwerpen dat hij zich onderscheidt van alle andere”, aldus Ebusco. KesselsGranger DesignWorks is onder meer gespecialiseerd in het ontwerpen voor openbaar vervoer op de weg en in het water."

Lees meer

door KG onder product design

Personenvervoer Magazine | Ebusco 3.0 wint prestigieuze Red Dot Design Award in de categorie Product Design

"De Red Dot Design Award is een van ‘s werelds grootste designcompetities. Het Red Dot-label is internationaal uitgegroeid tot een van de meest gewilde keurmerken voor goed design. Alle inschrijvingen zijn beoordeeld door de internationale jury. "Dankzij de samenwerking met partner KesselsGranger DesignWorks, die al vanaf het begin met Ebusco samenwerkt, zijn we erin geslaagd om deze bus zo te ontwerpen dat hij zich onderscheidt van alle andere."

Lees meer