TOP

Pers | 2020

door KG onder product design

Made in Limburg | Verborgen Parel | Linssen Yachts

"Slechts een vaargeul verwijderd van Kessenich, Geistingen en Ophoven bevindt zich de fabriek van Linssen Yachts, een toonaangevende producent van luxejachten die vooral op de Europese binnenwateren beschouwd wordt als de Rolls-Royce onder de boten. Het is nauwelijks voor te stellen dat deze pareltjes van A tot Z worden gebouwd en afgewerkt in een Limburgse hangar. Samen met het Genkse bedrijf KesselsGranger, dat een belangrijke inbreng heeft in het design van de vaartuigen, genoten we van een boeiend bezoek aan 'verborgen parel' Linssen Yachts in Maasbracht."

Lees meer

door KG onder product design

Linssen Magazine | Linssen Grand Sturdy 40.0 AC INTERO

"Modern maar toch tijdloos: Licht en ruimte, dat zijn de sleutelbegrippen in de INTERO-stijl die wij in samenwerking met designstudio KesselsGranger DesignWorks hebben ontwikkeld. Na de Grand Sturdy 30.0 en de 35.0 is dit jaar ook de 40.0 AC en Sedan volledig vernieuwd."

Lees meer

door KG onder product design

Bootshandel Skipper | Test, Linssen 35 SL AC

"Fris design: de stylingprofessionals van KesselsGranger DesignWorks zijn verantwoordelijk voor de harmonieuze uitstraling van deze boot. Steven Kessels en James Granger uit Genk, België, werken al geruime tijd samen met het Linssen Yachts Prototyping & Engineering Team op de gerenommeerde scheepswerf uit Maasbracht, die internationaal bekend staat om de uitstekende productkwaliteit van haar ontwerpen."

Lees meer

door KG onder product design

Made in Limburg | Futuristische bus uit Genk wint straffe designprijs

"Het mooiste bedrijfsvoertuig ter wereld? Dat is de Ebusco 3.0, een bus die van binnen en buiten werd ontworpen door KesselsGranger DesignWorks uit Genk. De elektrische stadsbus, die uit composietmateriaal is vervaardigd, werd bekroond met de presitgieuze Automotive Brand Contest 2020."

Lees meer

door KG onder product design

Omnibus News | Uitstekend ontwerp

"Ebusco wint de internationaal gerenommeerde Automotive Brand Contest in de categorie bedrijfsvoertuigen. Het ontwerp van een elektrische bus dat pronkt tussen merken als Porsche, Bentley en Volkswagen, respect! Voor de Ebusco 3.0 werkte de Nederlanders samen met ontwerpers James Granger en Steven Kessels, die ook de voorganger hebben ontworpen."

Lees meer

door KG onder product design

Linssen Magazine | Linssen 30 SL Sedan & Linssen 35 SL AC

"SL is de afkorting voor ‘Sport Luxury’. Voor de SL heeft het Prototyping & Engineering-team van Linssen Yachts, in nauwe samenwerking met KesselsGranger DesignWorks, een serie jachten ontwikkeld die de onmiskenbaar luxueuze Linssen-identiteit combineren met verfijningen die aansluiten bij de grootste sporttradities."

Lees meer

door KG onder product design

Bootshandel Skipper | Test, Linssen 30 SL Sedan

"Moderne lijn: stalen jacht marktleider Linssen Yachts biedt een nog grotere variëteit aan klanten met de nieuwe SL-serie. Het eerste ontwerp van deze aantrekkelijke serie is de Linssen 30 SL Sedan. Het Linssen Yachts Prototyping & Engineering Team en de stylingspecialisten van KesselsGranger DesignWorks gevestigd in het Belgische Genk, waarmee het gerenommeerde bedrijf uit Maasbracht al enige tijd succesvol heeft samengewerkt, zijn verantwoordelijk voor de succesvolle visuele uitstraling van de 9,70 m lange en 3,30 m brede nieuwkomer."

Lees meer

door KG onder product design

Bootshandel Skipper | Charterboot-test, Linssen GS 30.0 Sedan

"Sanzi Yachtcharter is een van de topadressen van Nederlandse botenverhuurbedrijven. De Skipper Bootshandel-test werd voltooid aan boord ‘Mathijs’, een gloednieuwe Linssen Grand Sturdy 30.0 Sedan... De harmonieuse lay-out draagt de handtekening van de stylisten van KesselsGranger DesignWorks, gevestigd in Genk, België."

Lees meer