TOP

Projecten | Producten | Automotive

Ebusco depotlader

Ontwikkeling van nieuwe compacte depotlader met CCS-stekker, ontworpen samenwerking met KesselsGranger

Ebusco heeft een zeer compacte depotlader ontwikkeld, met een ontwerp ontwikkeld in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks.

De lader is in meerdere vermogens schaalbaar (van 60 kW tot 120 kW). De laders zijn leverbaar met een dubbele plug, zodat er twee bussen tegelijkertijd kunnen worden geladen. Overdag kan er dan op het depot relatief snel bijgeladen worden (120 kW) op 1 bus, terwijl in de nacht 2 bussen aansluiten op 2 x 60 kW.

De universele CCS-plug is een standaardplug die op de laadpaal zit, waarop alle andere elektrische voertuigen ook kunnen aansluiten.

De visuele identiteit van de lader integreert stijlelementen van de Ebusco-bussen, ook ontworpen in samenwerking met KesselsGranger.

Impressie


KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiƫnteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
Belgiƫ