TOP

Projecten | Producten | Automotive

159 Sport Pack, Autodelta

Voor de Alfa Romeo 159 heeft Autodelta samen met KesselsGranger DesignWorks een optioneel sportpakket ontwikkeld, bestaande uit een aerodynamische voor- en achterspoiler en bijbehorende zij-skirts.

Het uiterlijk van Alfa´s middenklasser wordt voorzien van een zogeheten J-Series -bodykit. Een splitter onder de voorbumper, zijskirts en een diffusor achter maken het plaatje compleet. En dan vergeten we bijna de 19-inch Botticelli HLT-wielen van OZ. Al met al een beschaafde bodykit dus.

Top Gear Magazine

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België