TOP

Projecten | Producten | Automotive

Aerofin, Peters Koelwagens

Bestelauto’s kenmerken zich tegenwoordig onder andere door een fraai uiterlijk. Om die reden heeft Peters Koelwagens samen met KesselsGranger DesignWorks een nieuwe koelwagenkap ontwikkeld.

Ontwerpers blijken niet alleen creatief te zijn, maar geven ook belangrijke input in technische en marktgerelateerde zaken. De reactie van Ton Peters van Peters Koelwagens is veelzeggend: “Het product voldoet aan het innovatieve karakter wat ik hoopte tegen te komen. Dus het is heel anders vormgegeven… en voldoet met name heel erg aan de technische eisen die ik eraan stelde…"

Syntens & Ton Peters

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België