TOP

Projecten | Producten | Automotive

Concept Ferrari California Velg, Borrani

KesselsGranger DesignWorks werd gevraagd door Route Milano Srl (Italië) om een concept te maken van een Borrani Bimetal velg voor de Ferrari California. Het ontwerp werd geïnspireerd door de klassieke velgen van Borrani en Ferrari van de jaren 50 en 60.

Borrani velgen worden al meer dan 90 jaar met de hand gemaakt in Italië, naar originele specificatie tot de hoogste standaard. De relatie tussen Ferrari en Borrani begon in 1924, toen Enzo Ferrari de Coppa Acerbo te Pescara won met een auto uitgerust met Borrani spaakwielen. Een samenwerking werd gevormd en in nadere jaren werd Borrani velgen standaard gemonteerd op de modellen van Ferrari.

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België