TOP

Projecten | Producten | Automotive

Concept Aston Martin DB9 Velg, Borrani

KesselsGranger DesignWorks werd gevraagd door Route Milano Srl (Italië) om een concept te maken van een Borrani Bimetal velg voor de Aston Martin DB9. Het ontwerp werd geïnspireerd door de klassieke velgen van Borrani en de details van de Aston Martin DB9.

Borrani velgen worden al meer dan 90 jaar met de hand gemaakt in Italië, naar originele specificatie tot de hoogste standaard. De relatie tussen Aston Martin en Borrani is decennia oud. Met name de Aston Martin DB5 dat werd gebruikt in James Bond "Goldfinger" was vooral beroemd door de Borrani spaakwielen met bijhorende "retractable tyre slashers".

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België