TOP

Projecten | Producten | Automotive

S75-S, Sirius Trailers

Sirius Trailers introduceert haar nieuwe type twee paards trailer S75-S ontworpen in samenwerking met KesselsGranger DesignWorks.

De nieuwe S75-S heeft een nieuw design van polyester dak, grote dakventilatie, hoge aluminium wanden, grote toegangsdeur, grote zadelkamer-deur en een hoge deur-/klepcombinatie.

Deze nieuwe paardentrailer past uiteraard binnen het Sirius-trailerconcept: revolutionair in ruimte, design, gebruiksgemak en veiligheid.

Sirius Trailers BV

Impressie


KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiƫnteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
Belgiƫ