TOP

Pers | Product design

door KG onder product design

Waterbus 15 Jaar Jubileum | Waterbus Design

KesselsGranger DesignWorks werd opgericht in 2006, nadat Steven Kessels en James Granger afstudeerden aan de Design Academy Eindhoven.

Uit een mooie vriendschap is een prachtig bedrijf ontstaan met een indrukwekkend portfolio. Hun gezamenlijke interesse in kunst en design vormden de basis van een hechte vriendschap. Steven Kessels en James Granger hebben een drive voor het ontwerpen van mooie producten en architectuur. Ontwerpen van KesselsGranger DesignWorks hebben een emotionele waarde, kunnen kosten effectief worden geproduceerd en zijn functioneel in gebruik.

KesselsGranger DesignWorks
Hierdoor heeft KesselsGranger DesignWorks ruime ervaring in diverse sectoren opgedaan. Deze brede expertise versterkt de mogelijkheid om snel en resultaat gericht ‘out-of-the-box’ te denken en daardoor bijzondere en onderscheidende ideeën te generen. De klant staat centraal. Met studio’s in België en Nederland is KesselsGranger DesignWorks dichtbij de ondernemer. Succes, betrokkenheid, continuïteit resulteren in hechte klantrelaties voor de lange termijn.

Samenwerking met Waterbus
KesselsGranger DesignWorks heeft in 2009 de volledige vloot van Waterbus van een make-over voorzien met een nieuw exterieur ontwerp. De vernieuwde vloot biedt meer comfort voor de ruim 1,8 miljoen reizigers.

Verder heeft KesselsGranger DesignWorks voor Koningsdag 2015 een speciale livery voor de Waterbus “Schie” ontworpen. Op deze spectaculaire Waterbus werden Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima naar het Groothoofd in Dordrecht vervoerd. Daarna voer het schip mee in de Grande Parade.