TOP

Projecten | Grafisch | Aqualiner

Ferry Fleet Aqualiner

Aqualiner catamarans varen van Rotterdam naar de RDM Campus / HTS en IPO van Hogeschool Rotterdam. Voor deze speciale schepen heeft KesselsGranger DesignWorks een jonge/technische uitstraling verzorgd.

Zowel van buiten als van binnen heeft de Aqualiner-Waterbus ferry in de afgelopen weken een grondige opknapbeurt gekregen... Voor de mooie bestickering is het jonge ontwerpersduo KesselsGranger DesignWorks verantwoordelijk.

Scheepvaartkrant

Impressie

KesselsGranger DesignWorks

KesselsGranger DesignWorks is een internationaal georiënteerde designstudio, opgericht door designers Steven Kessels en James Granger. Wij leveren onze diensten aan een breed scala van klanten, van startende ondernemers tot en met gevestigde organisaties. In onze portefeuille zitten onder andere de volgende diensten: Product Design (het ontwerpen/vormgeven van nieuwe producten, een redesign van bestaande producten en het uitvoeren van een make-over), Graphic Design (grafische vormgeving en ontwerp visualisaties) en Design Thinking (brainstormsessies, workshops, visie ontwikkeling).

Onze locatie

C-mine 12, Studio B.03
3600 Genk
België